راهنمای مشاوره حقوقی

مشاوره حقوقی شرکت ها

راهنمای مشاوره حقوقی شرکت ها

در این مقاله از سایت به بررسی مشاوره حقوقی شرکتها خواهیم پرداخت. شایان به ذکر است که وکیل شرکت شخصی میباشد که دانش و آگاهی و مهارت کافی از جزییات قوانین اداره کار ثبت مشاورات لازم را میدهد و شما دوستان عزیز را راهنمایی میکند.

چرا باید از مشاور حقوقی شرکت کمک بگیریم؟

حضور مشاور حقوقی شرکت‌ها در هر مجموعه‌ای و با هر سطح از فعالیت ضروری به نظر می‌رسد. صاحبان کسب‌وکار در بهترین حالت قادر خواهند بود که به اداره امور تخصصی مرتبط با فعالیت شرکت خود بپردازند. شایان به ذکر است که وکیل شرکت مسائل حقوقی را پیگیری مینماید. خیلی از افراد این تصور را دارند که حقوق شرکت امری بسیار ساده میباشد که امری بسیار ساده میباشد و هر شخصی میتواند تمامی امور را به درستی اجرا نماید.

اما اگر وارد کار شوید خواهید دید که هر شخصی توانایی اداره کردن مسائل مربوط به حقوق شرکت‌ها را ندارد.  شایان به ذکر است که یکی از مهمترین و پرکاربردترین وظایف مشاور حقوقی شرکت این است که در امر اجرای صحیح قرارداد با دیگر شرکت‌ها، استخدام‌های درون سازمانی، مسائل اداری و یا حتی کیفری شرکت، به موسسان، مشاوره دهد. موسسه حقوقی ثبتی سانا به عنوان یکی از بهترین مراکز حقوقی میباشد که آماده خدمت رسانی به شرکتهای فعال در اقسا نقاط کشور میباشد.

برای ثبت درخواست مشاوره، اطلاعات خود را وارد نمایید.

اهمیت استفاده از مشاوره حقوقی شرکت‌ها

مسائل مختلفی که در یک شرکت با آن موجهه میشوید، کاملا در روند پیشرفت تمامی امور شرکت تاثیرگذار است. اگر مدیریت شرکت نتواند به درستی مسائل مربوط به شرکت را مدیریت کند قطعا در مسیر پیشرفت آن اثر بدی خواهد گذاشت و اختلال جدی پیش می آید.

باید به این موضوع نیز اشاره شود که به دلیل تخصصی بودن مسائل حقوقی مربوط به شرکتها و دامنه گسترده و پیچیده شرکتها، این امکان وجود ندارد که بدون کمک از مشاور حقوقی امور خود را کنترل نمایید. وکیل شرکت در اصل با اقدامات خود نقش بسیار موثری در حراست از اموال و دارایی شرکت دارد. یکی از مهمترین نکاتی که در خصوص حضور مشاور حقوقی شرکتها وجود دارد، مدیران شرکت در اصل با محول کردن مسائل حقوقی با وکلا و کمک گرفتن از مشاوره وکیل شرکت تا حقوقی نسبتا سنگین مسائل حقوقی خارج شوند. در اصل به این ترتیب از حجم تنش های روانی از روی مدیران شرکت کاسته میشود.

وکیل شرکت کیست؟

مطابق قانون کار ، شرکت‌های حقوقی برای اداره پرندههای حقوقی خود نیاز به یک معرفی نماینده دارند… حال شایدبرای شما سوال شود که این نماینده چه شخصی میتواند باشد؟ آیا این نماینده هر شخصی میتواند باشد؟ پاسخ این سوال قطعا منفی است. در اصل نمایندگی ایی که برای امور حقوقی خود در نظر میگیرید حتما باید دارای پروانه پایه یک دادگستری باشد. به وکیل هایی که به صورت تخصصی در امور مربوط با شرکتهای حقوقی اعم از دولتی و شرکتهای خصوصی فعالیت میکنند وکیل شرکت میگویند. این نامگذاری از این جهت است که این دسته از وکیل ها وارد پرونده های حقوقی نمیشوند و صرفا با شرکتهای مرتبطه فعالیت میکنند.

البته باید توجه داشت که وکیل شرکت صرفاً در زمینه رسیدگی به پرونده‌های شرکت در محاکم قضایی فعالیت نمی‌کند؛ بلکه کلیه امور مرتبط با مسائل حقوقی شرکت از تنظیم قراردادها گرفته تا پیگیری اسناد مالی شرکت، زیر نظر مشاور حقوقی شرکت‌ها صورت می‌گیرد.

انواع مشاوره حقوقی شرکت: حوزه‌های مربوط به مشاوره حقوقی شرکت‌ها

قوانین مختلفی در امور حقوقی شرکتها وجود دارد که عدم رعایت هریک از آنها ممکن است مسائل و مشکلات عدیده ایی مختلفی را برای شما ایجاد نماید. در ادامه به بررسی برخی از مسائلی خواهیم پرداخت که قبل از اقدام به انجام آنها بهتر است با یک مشاور حقوقی مشورت نمایید.

  • نظارت و ارائه فرم‌های مربوط به قراردادهای کاری و تنطیم شرح وظایف طرفین
  • ارائه مشاوره شرکت در خصوص مسائل حقوقی شرکت
  • نظارت بر جلسات تشکیل‌شده و ثبت صورت جلسه
  • ارائه قراردهای شرکت با اعضا و با دیگر شرکت‌ها و حضور در جلسات مهم قبل از عقد قرارداد
  • انجام امور حقوق مربوط به ورشکستگی، انحلال شرکت و دیگر مسائل مرتبط با این موضوع
  • انجام امور حقوقی مرتبط با مزایده، معامله، و مناقصه
  • ارائه مشاوره به تمام کارمندان شرکت و کمک به آن‌ها
  • انجام امور دفاعیه در خصوص پرونده‌های اداری
  • ارائه مشاوره در خصوص تصمیمات کلی شرکت در کلیه حوزه‌ها
  • انجام امور وکالت شرکت در دعاوی و دفاع از دعاوی علیه